WONINGEN

Badhuis Cadzand bestaat uit 31 hoogwaardige woningen, het Duinhuis en drie penthouses. Iedere woning is uniek van vorm, ligging en uitvoering. De oppervlaktes van de woningen variëren tussen 70 en 200 vierkante meter. De woningen hebben vrijwel allemaal spectaculair zee- of duinzicht en ruime buitens in de vorm van een duintuin, één of meerdere balkons, loggia’s en/of dakterrassen.

Alle woningen beschikken over een riante woonkamer met open keuken. Het plaatsen van een gashaard behoort tot de mogelijkheden. De woningen hebben minimaal één tot vier slaapkamers. De indeling van elke woning is flexibel en aan te passen naar uw individuele wensen.

Onder het Badhuis wordt een grote parkeerkelder over twee verdiepingen gerealiseerd, waar voor alle bewoners één of meer parkeerplaatsen beschikbaar zijn. Daarnaast krijgt iedere woning een afsluitbare berging. Zowel de bergingen als de parkeerplaatsen zijn vanuit de woningen met de lift bereikbaar.

Alle woningen zijn zo ingedeeld dat men optimaal kan genieten van het prachtige uitzicht over zee, de duinen en de polders. De meeste woningen hebben enorme glazen puien die toegang bieden tot de ruime balkons. De appartementen in het dak hebben zonnige loggia’s en/of dakterrassen. De tuinappartementen liggen midden in een duinlandschap, met voor de deur een eigen vlonder uitlopend in de duintuin met een extra terras.

Klik hier om naar de woningzoeker te gaan.