ONTWIKKELAARS

Momenteel staat op de locatie van het toekomstige Badhuis Cadzand restaurant Cadzandria van de familie Dierick Marysael. In dit familierestaurant serveert men een heerlijke “Cuisine de la mer”. Het restaurant is aanbevolen door Michelin en oesterambassadeur van Prins en Dingemanse. Het uitzicht vanuit het restaurant is fenomenaal.

De familie Dierick had de ambitie om nieuw te bouwen en zocht daarvoor een betrouwbare, ervaren partner. Dat is Faas Development geworden van Jan Pieter Faas. Faas is ontwikkelaar en is ook geboren en getogen in Cadzand. Familie van de familie Faas van Hotel Noordzee te Cadzand. Hotel Noordzee is recentelijk zeer succesvol gerenoveerd en verbouwd. Deze nieuwbouw betrof een volledige make over van het bestaande gebouw en de bouw van 30 extra kamers, een nieuwe lounge receptie en een prachtige wellness. Recentelijk is Hotel Noordzee verkozen tot beste kusthotel in Nederland van 2013.

Beide families zijn reeds meerdere generaties actief in Cadzand. Gezamenlijk hebben zij de ambitie uitgesproken het mooiste gebouw van Cadzand te laten ontwerpen. Een gebouw waar zij zelf en hun kinderen straks nog trots op kunnen zijn. Een parel in de ontwikkeling van het nieuwe Cadzand waarover u meer kunt lezen in Cadzand in ontwikkeling.

Wij gaan samenwerken met het ervaren bouwbedrijf Fraanje BV. Zij bouwen de appartementen af in een kwaliteit die past bij de uitstraling van het gebouw. De appartementen worden aangeboden met een afbouwgarantie van een gerenommeerde verzekeraar zodat u alle zekerheid heeft over uw investering.

hotelnoordzee