jachthaven

De vergunning voor een jachthaven in het het centrum van Cadzand is recentelijk verleend. Met de bouw van de haven zal volgens plan eind 2015 worden begonnen. De komst van deze haven is een samenwerking van het waterschap Scheldestromen, ondernemers uit Cadzand, een Belgische ontwikkelaar en de gemeente Sluis. Zo komt niet alleen het Badhuis terug in Cadzand, maar ook de haven. Deze haven zal veel fraaie boten en gezelligheid in Cadzand brengen. Artist impressions van de jachthaven heeft Okra voor de gemeente Sluis verzorgd.

artist impression haven 1

Okra Landschapsarchitecten te Utrecht heeft de openbare ruimte in Cadzand uitgewerkt. De fraaie resultaten daarvan, met een vergroening van de openbare ruimte en de hernieuwde inrichting van de duinen en het strand kunt u via deze link bekijken. Ook kunt u op de betreffende link artist impressions van de nieuwe wellnessboulevard in de duinen en van de jachthaven van Cadzand bekijken.

Het verkrijgen van een Badstatus voor Cadzand is een doel voor de gemeente Sluis en voor de ondernemers dat bijna is gerealiseerd. De ambitie is om van Cadzand een internationale vitaliteits- en wellnessdestinatie te maken. Om dat te bereiken willen hotel Noordzee en het Strandhotel Cadzand op het strand een openbaar, kwalitatief hoogwaardig wellness paviljoen creëren. Een paviljoen waarin onder andere sauna en een whirlpool met zeewater worden gerealiseerd, met directe verbinding met de zee voor afkoeling.

herinrichting openbare ruimte

Zwinregio