advertentie A5.indd

Badhuis Cadzand zal begin 2018 worden opgeleverd en is gelegen op een knooppunt van een belangrijke duinopgang en de duinpaden, recht achter het nieuwe openbare strandbalkon dat dit najaar zal worden aangelegd. Dit strandbalkon zal een grote aantrekkingskracht op bezoekers uitoefenen door het mooie ontwerp en uitzicht.

In de plint aan de zeezijde van Badhuis Cadzand komen 3 horecabedrijven met fantastisch zeezicht en 3,5 meter hoge plafonds met openslaande deuren heel veel glas en ruime terrassen. Horeca 3, gelegen aan de Westzijde van Badhuis Cadzand, zal worden ingevuld met een hoogwaardig restaurantconcept genaamd Beaufort. De andere 2 bedrijven zijn beschikbaar voor een ondernemer die met een goed plan komt dat past bij de uitstraling van het gebouw en de locatie.

De bedrijven:

Horeca 1:

Locatie:

Horeca 1 ligt prachtig op de kruising van de opgang aan de Oostzijde van Badhuis Cadzand met het spectaculaire nieuw aan te leggen Strandbalkon voor de deur . Rondom heeft horeca 1 veel glas, met openslaande deuren naar buiten. De inrichting is casco, maar talloze voorzieningen zijn meegenomen. Daarbij valt te denken aan de luchtbehandelingsinstallatie, de CV ketel, de aansluitingen voor de toiletten, gasbranders bij de terrassen.

Terrassen:

Horeca 1 heeft terrassen rondom het gebouw van ongeveer 47m2, met voorzieningen voor gasbranders en een extra terras van ongeveer 50m2 gelegen in het prachtige Strandbalkon voor de deur. De terrassen worden aangelegd opgeleverd volgens bijgaand ontwerp voor de terrassen. De windschermen kunnen nog afwijken van dit ontwerp.

Begane Grond en Kelder:

De oppervlakte van de begane grond is ongeveer 143 m2, de kelder met onder andere ruimte voor de toiletten is ongeveer 94m2 en er is een afvalberging van ongeveer 7 m2 met ventilatie. Deze kelder is met een goederenlift bereikbaar vanaf de laden/lossenlocatie op de opgang. Ook is een gezamenlijke vetvangput voorzien voor de 3 horecabedrijven in de andere kelder.

Dieper in de kelder van Badhuis Cadzand zijn nog 2 bergingen voor horeca 1 voorzien met een oppervlakte van ongeveer respectievelijk 52 en 37 m2. In deze bergingen kunnen eventueel ook auto’s worden geparkeerd.

Voor tekeningen en verdere details van Horeca 1, verwijzen wij u graag naar het ruimteboek.

Voor nog meer details en informatie verwijzen wij u graag naar de technische omschrijving.Horeca 2:

Locatie:

Horeca 2 ligt prachtig centraal in het front van Badhuis Cadzand met het spectaculaire nieuw aan te leggen Strandbalkon voor de deur . Aan de zeezijde heeft horeca 2 veel glas en openslaande deuren naar buiten. De inrichting is casco, maar talloze voorzieningen zijn meegenomen. . Daarbij valt te denken aan de luchtbehandelingsinstallatie, de CV ketel, de aansluitingen voor de toiletten, gasbranders bij de terrassen.

Terrassen:

Horeca 2 heeft een terras recht voor de deur van ongeveer 41m2, met voorzieningen voor gasbranders en een extra terras van ongeveer 50 m2 gelegen in het prachtige Strandbalkon voor de deur. De terrassen worden aangelegd opgeleverd volgens bijgaand ontwerp voor de terrassen. De windschermen kunnen nog afwijken van dit ontwerp.

Begane Grond en kelder:

De oppervlakte van de begane grond is ongeveer 117 m2, de kelder met onder andere ruimte voor de toiletten is ongeveer 68m2 en er is een afvalberging van ongeveer 9 m2 met ventilatie. Deze kelder is met een goederenlift bereikbaar vanaf de laden/lossenlocatie op de opgang. Ook is een gezamenlijke vetvangput voorzien voor de 3 horecabedrijven in de andere kelder.

Dieper in de kelder van Badhuis Cadzand is nog 1 bergingen voor horeca 1 voorzien met een oppervlakte van ongeveer 52m2. In deze berging kunnen eventueel ook auto’s worden geparkeerd.

Voor tekeningen en verdere details van Horeca 2, verwijzen wij u graag naar het ruimteboek. (de tweede berging voor horeca 2 in het ruimteboek is niet in de huur meegenomen).

Voor nog meer details en informatie verwijzen wij u graag naar de technische omschrijving.De ontwikkeling van Cadzand Bad.

In Cadzand Bad is een nieuwe generatie ondernemers opgestaan die samenwerken om deze, naast het mondaine Belgische Knokke Heist gelegen badplaats, te herontwikkelen. Dit gebeurt met een allure zoals je die in Nederland nog zelden ziet. Er ligt een ambitieuze stedenbouwkundige visie voor het hele dorp op basis waarvan op dit moment een spectaculaire kwaliteitsslag wordt gerealiseerd. De net aangelegde fraaie haven van Cadzand is daarvan het meest recente resultaat. De ontwikkeling van Cadzand gaat in de komende jaren door.

De vijf bestaande viersterrenhotels hebben allemaal plannen voor spectaculaire nieuwbouw. Het Strandhotel, is al sinds 2015 bezig met deze nieuwbouw, het naast Badhuis Cadzand gelegen hotel de Blanke Top is net begonnen. De andere hotels zullen ook spoedig starten.

Naast hotels worden in het dorp ook fraaie nieuwe appartementencomplexen geraliseerd. De eerste 250 appartementen in fraaie Normandische stijl zijn al opgeleverd. Cadzand Bad heeft recent ook de Badstatus gekregen. Op de duinen is een wellnessroute gepland, met daarin, als unieke trekker, een wellnesspaviljoen op het strand.

Alle hotels, maar ook het mondaine Badhuis Cadzand, een op de duinen gelegen complex met 35 zeer exclusieve appartementen spelen op de Badstatus in door state of the art wellnessfaciliteiten te bieden voor hun bezoekers. Naast wellness worden nieuwe winkels voorzien tussen het bestaande winkelcentrum en de nieuwe haven.

Cadzand Bad is gelegen aan de grens en trekt daarmee een Bourgondisch publiek uit België, maar ook bezoekers uit Nederland, Duitsland en Luxemburg.

Topkok Sergio Herman is begonnen met de culinaire opwaardering van Cadzand met de opening van zijn zeer succesvolle restaurant Pure C een aantal jaren geleden en met de zeer recente opening van zijn nieuwe restaurant Air Republic in de haven.

Badhuis Cadzand wordt een prachtig gebouw in een fantastische omgeving en biedt een unieke kans aan een ambitieuze ondernemer.

Indien u interesse hebt, horen wij graag wat u op deze toplocatie zou willen ondernemen. Gelieve uw mail te richten aan: janpieter@faasdevelopment.com