Badhuis Cadzand zal straks ongeveer 30 hoogwaardige appartementen en penthouses bevatten. Ieder appartement is uniek van vorm, ligging, oriëntatie en uitvoering. De oppervlaktes van de appartementen variëren tussen 70 en 200 vierkante meter. De appartementen hebben bijna allemaal spectaculair zeezicht en ruime buitens in de vorm van een tuin, één of meerdere balkons en/ of dakterrassen. De woningen op de begane grond en de eerste en tweede verdieping hebben een enorme glazen pui over de volledige hoogte van het appartement die voor het grootste deel kan worden geopend zodat u de heerlijke zeelucht buiten naar binnen kunt halen.

De woningen op de begane grond, de tuinappartementen, zijn midden in het duinlandschap gelegen met direct voor de deur een eigen vlonder, uitlopend in de duintuin. De woningen daar boven hebben een of meerdere balkons, de lofts in de hoogste kapverdieping hebben een balkon en/of een extra groot dakterras.

Daarbij zullen de indelingen zo flexibel mogelijk worden gemaakt zodat het vaak nog mogelijk is om appartementen samen te trekken of de indeling aan uw wensen aan te passen. De riante woonkamer met (open) keuken, zithoek en het heerlijke terras of balkon laten u optimaal genieten. Twee, drie of zelfs vier slaapkamers bieden comfort voor u en uw gasten. De badkamers, (met eventueel privé sauna als u dat wenst) benadrukken de exclusiviteit van het appartement.

Iedere woning beschikt over een eigen garage in de afsluitbare parkeerkelder, die rechtstreeks met de lift bereikbaar is. Heerlijk met de koffers of met de boodschappen! Naast de entree vanuit de parkeerkelder is er ook een mooie hoofdentree langs de duinopgang, vanwaar u via de gezellige binnentuin rechtstreeks naar uw lift en trappenhuis kunt lopen. In de kelder is tevens een ruime berging en fietsenstalling voorzien.

Indien u als een van de eersten interesse koopt kunt u eventueel nog kunnen meedenken over de indeling van de appartementen en het al dan niet samenvoegen van appartementen. Zodra de ontwerpen van de verschillende appatementen klaar zijn, zullen wij deze op de site plaatsen. Schrijft u zich in als geïnteresseerde wanneer u overweegt een appartement te kopen.